Boekhouding voor kleine ondernemingen

MTZ Consulting is de online boekhouder voor zelfstandigen, zowel in hoofd- als in bijberoep, die hun eigen boekhouding willen uitvoeren zonder dat het te veel tijd en geld kost.

We verzorgen de boekhouding van je eenmanszaak, gaande van alle wettelijke formaliteiten zoals btw- en belastingaangiftes en de jaarafsluiting. We houden je hele administratie bij.

Ons doel is je te ontzorgen van het ongemak van een papieren administratie en indien gewenst adviezen te verlenen o.b.v. actuele cijfers.

Om dit vlot te laten verlopen, gebruiken we de webapplicatie Dexxter voor eenmanszaken. Dexxter is ideaal voor student-ondernemers en zelfstandigen. De webapplicatie laat je toe je boekhouding in eigen handen te nemen, al dan niet begeleid door een accountant of boekhouder.

Waarom Dexxter voor eenmanszaken?

  • Dexxter is een gebruiksvriendelijke tool voor eenmanszaken.
  • Dexxter zorgt dat de boekhouding helemaal in orde is, zonder dat het te veel geld en tijd kost.
  • Dexxter zorgt voor digitalisering en automatisering.

Ben je een starter ondernemer?

Ga je aan de slag als zelfstandige in hoofd-of bijberoep?

Weet je niet hoe te starten met de administratie van je eenmanszaak en met welke fiscale formaliteiten je rekening moet houden?

Heb je een boekhouder nodig in een eenmanszaak?

In principe niet, maar het is wel aangeraden om beroep te doen op een boekhouder of accountant. Niet iedere ondernemer vindt het prettig, om naast zijn beroepsactiviteit ook de administratie, de boekhouding en fiscale verplichtingen bij te houden. Soms is dit gewoonweg te complex en te tijdrovend.

Het opstarten van een eenmanszaak is in principe niet ingewikkeld. We kunnen indien gewenst en vrijblijvend de nodige stappen met je doorlopen.

In MTZ Consulting werken we met vaste periodieke tarieven en éénmalige opstartkost. Dit naargelang je noden.

Je eenmanszaak administratie en boekhouding uitbesteden? Gebruik onze Dexxter kortingscode ZOVKO en contacteer ons

Ondersteuning in je boekhouding nodig?

Contacteer Melina